Smulpaj med rabarber & jordgubb

Dagens bakning blev en smulpaj med rabarber och jordgubb. Perfekt sommargott!
Ni hittar receptet på min nya adress: bakakaka.com

Ny adress till Monikas Bakblogg!

Hej mina vänner!
Jag älskar att ni följer min blogg även när det tar tid mellan uppdateringarna.
Tack!


Jag har bestämt mig för att byta adress. Ni hittar mig på BakaKaka.com


www.bakakaka.com


Jag kommer flytta över mina favvorecept härifrån och har börjat så smått..
Tanken med den nya är att den ska bli finare och lite mer ord från mig.. inte bara recept!


Oat Whoopie Pies!


Börja med kakorna. Jag gjorde med havregryn då jag tycker de blir mycket godare!


60 gr rumstemp. smör
2 msk matolja
2.4 dl farinsocker
1 ägg
1 krm salt
0.5 tsk kanel
1 tsk bakpulver
1.5 msk kokande vatten
2.4 dl vetemjöl (ej special..)
2.4 dl havregryn


Börja med att sätta ugnen på 175°C.
Gör smör, olja och sockret krämigt. Tillsätt sedan ägget följt av kanel och salt.
Lös upp bakpulvret i vattnet det kokande vattnet och rör ner i smörblandningen.
Rör ner mjölet allteftersom följt av havregrynen.


Klicka sedan ut kakor på en plåt.
Grädda i mitten av ugnen i 10 min. Låt kakorna svalna på galler.


I mitten hade jag, idag, marshmallowfluff och chokladfrosting.
Fluffy frosting hittar du här finns på burk och chokladfrosting hittar du recept på här:


RSS 2.0
Matbloggstoppen