Mangomousse

Mangomousse

150 gr tärnad mango
3 msk limesaft
0,5 dl florsocker
1 gelatinblad
1 äggvita
1,25 dl grädde

Mixa mangon och blanda ner limesaften och florsockret. Blanda.
Vispa äggvitan hårt. Vispa grädden.

Blöt gelatinbladet i lite vatten en par minuter. Koka upp 2 msk vatten.
Krama ur vattnet från gelatinbladet och låt det sedan smälta i det kokande vattnet. Blanda ner i mangopurén.
Blanda försiktigt ner grädden följt av äggvitorna.

Ställ in i kylen för att stelna.

Kommentarer
Postat av: Emma

Fräscht med mango. Så lätt att göra olika desserter med.

2011-03-08 @ 17:20:29
URL: http://bakemeacake.se
Postat av: Karin / bevemyrs blogg

Mango är en av mina absoluta favoritfrukter, gillar dessutom lime skarpt, med andra ord är nog det här "The Mousse" för mig!;))

2011-03-09 @ 19:08:22
URL: http://bevemyrs.blogg.se/
Postat av: Karin / bevemyrs blogg

Mango är en av mina absoluta favoritfrukter, gillar dessutom lime skarpt, med andra ord är nog det här "The Mousse" för mig!;))

2011-03-09 @ 19:08:37
URL: http://bevemyrs.blogg.se/
Postat av: Simone

Låter gott.jag gjorde mango semifreddo,italiensk glass,som vart så tropisk i smaken,supergod.

2011-03-13 @ 20:34:37
URL: http://smulansbakblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen