Lax med parmesantäcke

Lax m parmesantäcke
(fotat med mobilkameran, ber om ursäkt för dålig bild)

4 laxfiléer
200 gr bladspenat
2,5 dl créme fraiche
100 gr parmesan

Tina bladspenaten och krama ur vattnet. Lägg den sedan i en ugnssäker form.
Lägg över laxen, salta och peppra.
Riv parmesan grovt och blanda ihop med créme fraichen. Häll den sedan över laxen.

Ställ in laxen i ugnen på 200°C i ca 20 min

Kommentarer
Postat av: Erika - Bakglädje

Det låter mycket gott.

2011-01-19 @ 14:12:34
URL: http://bakgladje.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen