RockyRoad Fudge m pepparkaksdumle

RockyRoad Fudge
200 gr mörk choklad
200 gr mjölkchoklad
1 burk kondenserad mjölk
25 gr smör


Mini marshmallows
Hasselnötter
Dumle med pepparkakssmak
Pinjenötter


Smält smöret i en kastrull tillsammans med den kondenserade mjölken och chokladen.
Dela nötterna och dumlen och rör sedan ner allt till en smet.
Häll ut i en form som är ca 20x20 cm.


Låt stelna


Kommentarer
Postat av: Mia

FANTASTISKA, dessa måste jag testa! Jag har bara gjort rockyroad med smält choklad.. aldrig fudge

2011-12-04 @ 21:28:57
Postat av: Mia

FANTASTISKA, dessa måste jag testa! Jag har bara gjort rockyroad med smält choklad.. aldrig fudge

2011-12-04 @ 21:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen