Prinsesstårtor i miniatyr

Prinsesstårta

200 gr philadelphia
2 msk florsocker
1 vaniljstång

Färdiga små vaniljmuffins
Marsipan
Hallon

Kavla ut marsipan och tryck ut ett tunt lager i en form.

Rör ihop färskost, florsocker och vaniljstångens frön.

Börja att fylla toppen med färskosten, tryck sedan dit 2-3 hallon och sedan 3/4 av muffinsen. Tryck ihop, vänd botten ner och tryck sedan ur "tårtan" från folien. Dekorera t ex med någon marsipanfigur, florsocker eller ringla över smält choklad

PrinsesstårtaPrinsesstårta


Kommentarer
Postat av: Anonym

fiffigt!

2010-06-21 @ 13:46:20
Postat av: Stella

mums :D

2010-07-21 @ 15:11:01
URL: http://fastfrusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen