Lemon Curd


4 dl florsocker
Skal från 2 citroner
1 dl citronsaft
2 ägg
75 gr smör


Blanda florsocker, citronskalet, citronsaft och äggen i en kastrull. Låt det sjuda tills det tjocknat.


Ta kastrullen från värmen och rör ner smöret.


Häll upp i burk och låt det stå i kylskåp, den håller ca 2-3 veckor.
(Lemon Curd är gott som marmelad, som fyllning i muffins, tårtor eller kakor)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser fräscht ut

2010-02-23 @ 16:28:03
Postat av: Linda

Kul att ha hittat hit!



Ikväll har jag testat att göra Lemon Curd enl. ett annat recept och det blev inte riktigt bra, men skam den som ger sig...



Trevlig helg!



//Linda

2010-02-26 @ 21:51:39
URL: http://gottgrisen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen