Pannacotta -enkel

Pannacotta utan gelatin

4 dl grädde
1 dl gelésocker multi (Dansukker)
1 vaniljstång

Blanda socker och grädde i en kastrull. Skrapa ut fröna ur vaniljstången och blanda i grädden, lägg ner vaniljstången.
Koka upp under omröring, låt koka i 30 sekunder.
Häll sedan upp i glas och ställ kallt.
Ta fram dom en liten stund innan servering, servera med bär.

Kommentarer
Postat av: Erika - Bakglädje

Pannacotta är så gott. Mums!

2010-12-29 @ 20:20:56
URL: http://bakgladje.blogspot.com
Postat av: Erika - Bakglädje

Pannacotta är så gott. Mums!

2010-12-29 @ 20:20:57
URL: http://bakgladje.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen