Mintchokladtårta m after eight

Mintchokladtårta

200 gr mörk choklad
200 gr smör
3 ägg
2,5 dl socker
3 dl mjöl

25 gr smör
1 dl grädde
20 after eight plattor

Sätt ugnen på 175°C. Smörj en form med löstagbar kant.
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull.
Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt mjölet och häll sedan ner chokladblandningen.
Häll över smeten i formen.

Grädda i 20 min i den nedre delen av ugnen. Den ska inte vara helt genomgräddad.

Låt kakan svalna.

Smält smöret, grädden och after eighten. Låt det svalna och stelna innan du brer det över kakan.
Ställ sedan in i kylen för att stelna.

Kommentarer
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Så gott det ser ut



Gott Nytt År

2010-12-31 @ 20:27:53
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Erika - Bakglädje

Vad gott det ser ut. After eight är ju så gott.

2011-01-02 @ 18:04:44
URL: http://bakgladje.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen