Frukostscones

Scones med philadelphia och blåbärssylt

Scones:

3 dl vetemjöl
2,5 dl grahamsmjöl
2 dl havregryn
1,5 tsk bakpulver
1 tsk salt
125 gr kaltl smör
1 ägg
2 dl mjölk
Blanda ihop de torra ingredienserna och nyp i hop tillsammans med det kalla smöret.
Vispa ihop mjöl och ägg och blanda ihop till en klibbig deg. Ju klibbigare deg desto luftigare scones.
Klicka ut på plåt och grädda i mitten av ugnen på 250°C i ca 10 min

Kommentarer
Postat av: Bakrecept

Åå jag älskar scones. Får pröva på detta recept!



Vill du göra ett länkbyte?

2009-12-22 @ 20:47:44
URL: http://bakrecepten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen