Chokladkaka med kokos




5 dl socker
4 ägg
200 gr smör
3 dl mjöl
8 msk kakao
2 krm salt
2 tsk vaniljsocker

Kokosöverdrag:

1 påse kokos
1,5 dl grädde
6 msk smör
2 dl socker
1 dl sirap

Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och blanda de torra ingredienserna. Blanda ner tillsammans med smöret i smeten. Häll ner smeten i en långpanna och grädda i mitten av ugnen på 200°C i 15-20 min. Låt kokossmeten sjuda i 5 min och bred sedan över kakan.
Sätt sedan in i ugnen igen i ytterliggare 10 min.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Den där kakan måste ju bara vara världens godaste! =)

2010-04-16 @ 19:24:52
URL: http://whatsandrasaid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen